Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan 14 Ağustos 2020 tarihli "Şükreden Huzur Bulur" konulu cuma hutbesi yayınladı.
Konya'da yaşayan görme engelli Karapınar İmam Hatip Ortaokulu öğrencisi Ravzanur Koçaker, Kur'an-ı Kerim'i 12 ayda ezberledi.
26 Haziran 2020 tarihli ve "Yuvalarımız Kur'an İle Aydınlansın" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Konya Kapu Camii'nde hutbe irad etti, cuma namazını kıldırdı.
Meteorolojinin son değerlendirmelere göre, hava parçalı ve yer yer çok bulutlu, sabah saatlerinde Aksaray ve Karaman, sabah ve gece saatlerinde Konya'nın doğusu ve güneyi ile öğle saatlerinden itibaren Niğde çevresinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü, sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.
Yarın idrak edeceğimiz 16 Ağustos 2019 tarihli Cuma namazı hutbesi diyanet işleri başkanlığı tarafından yayımlandı. Yarın inşaallah yüz binlerce müslüman Cuma namazını kılabilmek için cami ve ibadethaneleri doldurup taşıracak. Peki 16 Ağustos Cuma namazı saat kaçta kılınacak? İşte merak edilen o soruların yanıtları...
Bayram namazı saat kaçta? Diyanet Kurban Bayramı namaz saatleri; İstanbul, Ankara, İzmir ve Konya
TOKİ'den yapılan açıklamaya göre, açık artırma müzayedesi 5 Eylül Perşembe günü saat 13.30'da, TOKİ'nin Ankara Merkez Binası'nda yapılacak. Ticaret ve konut alanı niteliğinde olan 2 arsa toplam 299 milyon 996 bin 510 TL muhammen bedel ve yüzde 25 peşin, 48 ay vadeli olarak satılacak.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 7 Nisan cuma hutbesinin konusu “Zulüm Ebedi Değildir”
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 31 Mart cuma hutbesinin konusu "RAĞBETİMİZ, RABBİMİZE OLSUN!"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 24 Mart cuma hutbesinin konusu "HİKMET YÜKLÜ ÖĞÜTLER"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 10 Mart cuma hutbesinin konusu "Şehadetin Destanlaştıgı Yer Çanakkale"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 10 Mart cuma hutbesinin konusu "Kötülüğe Engel Olabilmenin Yolu İyiliktir"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 03 Mart cuma hutbesinin konusu "FİRDEVS CENNETİNE MİRASÇI OLMAK"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 24 Şubat cuma hutbesinin konusu "ALLAH’A SIĞINMANIN EN GÜZEL İFADESİ:MUAVVİZETEYN SURESİ"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 03 Şubat cuma hutbesinin konusu "MÜMİNCE YAKARIŞIN ADI: DUA"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu 03 Şubat cuma hutbesinin konusu "AHİT, AKİT VE MİSAK OLARAK NİKÂH"
Konya müftülüğü telefon numarası, adresi ve ilçe müftülüklerinin iletişim bilgilerini haber detayımızda bulabilirsiniz.
Uluırmak Muradiye Camisinin girişi tarafında bulunan çatı kar nedeniyle çöktü. İlk belirlemelere göre 4 kişi yaralandı.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu "RAHMÂN’IN MÜMİN KULLARI"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu "ALLAH’IN SEVDİĞİ BİR KUL OLABİLMEK"
Diyanet İşleri Başkanlığı Türkiye Geneli 2016 Hutbe Arşivi
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu "ALLAH’IN YARDIMI MÜMİNLERLE BERABERDİR"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu "Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır."
Konya'da 300 kişilik grup, HDP İl Başkanlığı binasına girdi. Camları kırıp, eşyaları dağıtan grup, binayı ateşe vermek istedi. Bunun üzerine polis müdahale ederek grubu binadan dışarı çıkardı.
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu "HALEP’TE İNSANLIK ÖLMESİN!"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu " Yeryüzünün Küçük ve Onurlu Halifesi: Çocuk"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu "Hayatın Gayesi"
Diyanet İşleri Başkanlığı'nın Türkiye genelinde yayımlamış olduğu bu haftaki cuma hutbesinin konusu "KELİME-İ ŞEHÂDET"
Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin soruşturma kapsamında Konya'da, hakkında gözaltı kararı çıkarılan 54 öğretmenden 43'ü yakalandı.